BejelentésKANIZSA MOTOCROSS SPORTEGYESÜLET
8800 Nagykanizsa, Petőfi Sándor utca 101. motocrossse@freemail.hu

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:

A 2011. május 29.-i versenyről...


"Vegyesek az érzelmeim, de alapvetően elégedett vagyok. Az időjárás kegyes volt hozzánk nagyon. Előző nap esett, a verseny napján pedig gyönyörű időnk volt. A betárcsázott, csodálatosan előkészített pálya a szabad edzésen és a mért edzésen élmény kategóriába volt sorolható.

Az alacsony számú (9!) fős quad mezőny a kemény talajon nem tudta a motorok által képzett nyomokat betemetni vagy átalakítani, sőt helyenként még a motorosoknak is kitűnően használható támaszokat is csináltak.
Az egyetlen, amit kissé kellemetlen volt tapasztalni, hogy a talaj felső jól átnedvesedett rétegét tökéletesen leborotválták és a pálya szélére szórták.

Ebből adódóan az előző napi eső jótékony hatása gyorsan feledésbe merült, és délutánra locsolni kellett. A quadok előtt tette a kanizsai csapat mindezt először a déli szünetben, hiszen ők amúgy is a kitűnően kezelik a csúszósabb pályát, de ez nem tetszett nekik és kiharcolták, hogy a második kör előtti locsolást csak utánuk, az amúgy a nehezebb körülményekhez még nem teljesen hozzászokott "B" kategória előtt végezhessék a rendezők.

A "B"-sek szerencsére ügyesen oldották meg a feladatot, de ennek ellenére tanulságos volt a rendezés. Quadnak és motornak más a talaj-előkészítési igénye a mi pályánkon.

A futamok igazi parádés harcokat hoztak, szinte minden kategóriában. Ez már előre látszott az időmérő eredményeiből, hiszen kategóriánként 5-8 versenyző futotta a leggyorsabb körét egy-egy másodpercen belül. A rajtok zökkenőmentesek voltak, a futamok izgalmasak. Adamek Imi is ellátogatott hozzánk, és hihetetlen stílusával lenyűgözte a nézőközönséget."

Moór András
Kanizsa Motocross SE


 


Kedves Látogató!


Üdvözlünk honlapunkon, reméljük mindent megtalálsz, amit velünk kapcsolatban keresel!


Honlapunk még fejlesztés alatt áll, de remélhetőleg rövid időn belül teljes valójában áll majd a rendelkezésedre!


További szép napot!


Kanizsa Motocross SE
Üzenetküldés
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő